De Nijmeegse Psychologenpraktijk

Psychologie en coaching in Nijmegen

Contact

Voor vragen kan je bellen naar 06-58848109 (Dianne Groenen) of 06-40730566 (Romy Kleijn) of mailen naar info@nijmeegsepsychologenpraktijk.nl.  Doordeweeks streven we ernaar om binnen 48h contact met je op te nemen. Heb je dan geen reactie ontvangen, check dan even je ongewenste mail.

Locatie

De Nijmeegse Psychologenpraktijk is gevestigd aan de Oranjesingel 60, (6511 NX) te Nijmegen


Bereikbaarheid

Bij de deur kan je aanbellen, via de intercom word je binnengelaten. De wachtkamer bevindt zich op de begane grond aan de linkerkant.

Met de auto:
Je kan je auto parkeren aan de ventweg naast de Oranjesingel. Er zijn betaalde parkeerplaatsen beschikbaar. Ook zijn er diverse parkeergarages in de buurt.
Met openbaar vervoer:
Vanaf Nijmegen CS en vanaf bushalte Valkhof is het een paar minuten lopen naar de praktijk.
Met de fiets:
Je kan je fiets stallen aan de achterzijde van het pand. Naast nummer 58 loop je naar de parkeerplaats achter het pand, daar is een overdekte fietsenstalling.

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 - 17:00. 

Geen 24-uurs bereikbaarheid

Er is geen 24-uurs bereikbaarheid. Als jij deze vorm van zorg nodig hebt (bijvoorbeeld bij ernstige suïcidaliteit, psychose of verslaving) kan je je beter bij een GGZ instelling aanmelden. Er is geen waarneming tijdens de vakanties. Bij langere afwezigheid (meer dan 2 weken) kan het zijn dat een collega binnen de Nijmeegse Psychologenpraktijk waarneemt voor spoed en vragen. Je hoort dit voorafgaand aan de afwezigheid. In crisisgevallen kan je contact opnemen met je huisarts of buiten kantooruren de huisartsenpost van Nijmegen (0900-8880).